Doček Nove godine bez izgreda

Organizirani doček Nove godine na Korzu u Slavonskom Brodu i Trgu kralja Tomislava u Novoj Gradiški, na kojem je bilo više tisuća posjetitelja, protekao je u najboljem redu bez intervencija policijskih službenika. Nije bilo narušavanja javnog reda i mira, niti drugih izgreda 

Foto: PU brodsko-posavska

Organizirani doček Nove godine na Korzu u Slavonskom Brodu i Trgu kralja Tomislava u Novoj Gradiški, na kojem je bilo više tisuća posjetitelja, protekao je u najboljem redu te nije bilo narušavanja javnog reda i mira, niti drugih izgreda.

U vremenu od 31. prosinca 2013. godine do 2. siječnja 2014. godine, na području policijske uprave, evidentirano je devet (9) kaznenih djela, od kojih su najbrojnija (7) imovinska kaznena djela. U području prometa dogodile se dvije (2) prometne nesreće, od kojih jedna (1) prometna nesreća s ozlijeđenim osobama (jedna osoba lakše ozlijeđena) i jedna (1) prometna nesreća s materijalnom štetom. Zabilježena su dva (2) slučaja remećenja javnog reda i mira i tri (3) slučaja nasilničkog ponašanja u obitelji.

Pogledajte informaciju: Novogodišnja noć - informacija.



Stranica