Za volanom s promilima

U petak (dana 20. prosinca), oko 17 sati, na području općine Donji Andrijevci, policijski službenici su utvrdili da 59-godišnjak upravlja osobnim automobilom pod utjecajem alkohola. Alkotestom je u vozačevu organizmu  

Foto: PU brodsko-posavska

U petak (dana 20. prosinca), oko 17 sati, na području općine Donji Andrijevci, policijski službenici su utvrdili da 59-godišnjak upravlja osobnim automobilom pod utjecajem alkohola. Alkotestom je u vozačevu organizmu očitana koncentracija alkohola u iznosu od 2,53 promila, te je isključen iz prometa. Obzirom na pogoršanje zdravstvenog stanja, 59-godišnjaku je ukazana liječnička pomoć. Policija će 59-godišnjaka prekršajno prijaviti Prekršajnom sudu u Slavonskom Brodu zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Dana 23. prosinca, oko 0,50 sati, u Okučanima, u Starčevićevoj ulici, policijski službenici su u prometu zatekli 44-godišnjaka da upravlja osobnim automobilom s 2,05 promila alkohola u organizmu, a koncentracija alkohola je očitana alkotestiranjem vozača, kojeg su zadržali u policiji do otriježnjenja. Također je utvrđeno da upravlja vozilom prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilima. Policija je 44-godišnjaka prekršajno prijavila Prekršajnom sudu u Novoj Gradiški.

Pogledajte ovu informaciju.



Stranica