Stanje sigurnosti u prošlom tjednu i vikendu

U vremenu od 16. do 23. prosinca, na području iz nadležnosti rada policijske uprave, evidentirano je 60 kaznenih djela od kojih je većina (40) kaznenih djela imovinskog karaktera. U području prometa, dogodilo se 28 prometnih  

Foto: PU brodsko-posavska

U vremenu od 16. do 23. prosinca, na području iz nadležnosti rada policijske uprave, evidentirano je 60 kaznenih  djela od kojih je većina (40) kaznenih djela imovinskog karaktera. U području prometa, dogodilo se 28 prometnih nesreća, od kojih osam (8) s ozlijeđenim osobama (tri osobe teško ozlijeđene, sedam osoba lakše ozlijeđeno), te 20 prometnih nesreća s materijalnom štetom. Evidentirano je 10 prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, devet (9) prekršaja iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji te devet (9) slučajeva kršenja članka 95 Obiteljskog zakona.

Tijekom vikenda, na području iz nadležnosti rada policijske uprave, evidentirano je 19 kaznenih djela, od kojih su najbrojnija (13) kaznena djela imovinskog karaktera. U području prometa, dogodila se 21 prometna nesreća, od kojih četiri (4) prometne nesreće s ozlijeđenim osobama (jedna osoba teško ozlijeđena, tri osobe lakše ozlijeđene), te 17 prometnih nesreća s materijalnom štetom. Evidentirana su četiri (4) prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, sedam (7) prekršaja iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji, te devet (9) slučajeva kršenja članka 95 Obiteljskog zakona.

Pogledajte ovu informaciju.



Stranica