Riješene četiri teške krađe

Foto: PU brodsko-posavska

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad četiri muške osobe u dobi od 19, 20, 26 i 31 godina, policija je potvrdila sumnju u počinjenje četiri kaznena djela teške krađe. Pritom je utvrđeno, da su početkom srpnja, u Slavonskom Brodu, 19-godišnjak, 20-godišnjak i 26-godišnjak provalili u prostorije sportske dvorane, otuđivši trimer, više brusilica i bušilica, više dresova i sitni novac iz aparata za tople napitke.

U drugom slučaju, 20-godišnjak je sredinom rujna, provalio u osnovnu školu na području Slavonskog Broda, otuđivši LCD TV, dok je sredinom studenoga, 20-godišnjak zajedno sa 31-godišnjakom, provalio u istu školu, otuđivši pritom LCD TV i računalo.

U četvrtom slučaju, 20-godišnjak i 31-godišnjak su u drugoj polovici listopada, na području Slavonskog Broda, provalili u kontejner, vlasništvo tvrtke iz Slavonskog Broda, otuđivši motornu pilu, bušilicu, brusilicu i više komada građevinskog alata. Ovim kaznenim djelima, vlasnicima je prouzročena šteta, koja bez stručne procjene iznosi iznad 30 tisuća kuna.

Policijski službenici nastavljaju daljnji rad, na pronalasku drugih počinitelja ovih kaznenih djela, te Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu, dostavljaju posebna izvješća kao dopune kaznenim prijavama.



Stranica