Stanje sigurnosti za 10 mjeseci

Danas je u Policijskoj upravi brodsko-posavskoj održana konferencija za novinare, na kojoj je bilo riječi o stanju sigurnosti za prvih 10 mjeseci ove godine uz usporedbu sa istim razdobljem prošle godine. Također je bilo riječi o 

Foto: PU brodsko-posavska

Danas je u Policijskoj upravi brodsko-posavskoj održana konferencija za novinare, na kojoj je bilo riječi o stanju sigurnosti za prvih 10 mjeseci ove godine uz usporedbu sa istim razdobljem prošle godine. Također je bilo riječi o prošlotjednim događajima, te su istaknuti najznačajniji događaji, kao i događajima tijekom prošlog vikenda. Tom prilikom su izdvojeni kao zanimljiviji događaji: prometna nesreća s teško ozlijeđenom osobom u Malinu, kaznena djela nedozvoljene trgovine i kaznena djela iz kriminaliteta zlouporabe opojnih droga.

Obzirom na aktualni Mjesec borbe protiv ovisnosti, također je bio naglasak na kaznena djela i prekršaje iz područja zlouporabe opojnih droga, te prekršajima iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira - odavanje pijanstvu na javnom mjestu i sl.

Pogledajte: Informaciju o stanju sigurnosti na području Policijske uprve brodsko-posavske u 10 mjeseci 2013. godine



Stranica