Uklanjanje neeksplodiranih minsko-eksplozivnih sredstava iz rijeke Save

Danas smo od Službe za granicu ove policijske uprave obaviješteni da Državna agencija za istrage i zaštitu Bosne i Hercegovine u suradnji s Odjelom za specijalne ronilačke aktivnosti Ministarstva unutarnjih poslova Češke Republike, u razdoblju od 1. do 14. rujna na lokaciji Novi Grad kod Odžaka, BIH, provodi drugu fazu projekta deminiranja korita rijeke  

Foto: Ilustracija

Danas smo od Službe za granicu ove policijske uprave obaviješteni da Državna agencija za istrage i zaštitu Bosne i Hercegovine u suradnji s Odjelom za specijalne ronilačke aktivnosti Ministarstva unutarnjih poslova Češke Republike, u razdoblju od 1. do 14. rujna na lokaciji Novi Grad kod Odžaka, BIH, provodi drugu fazu projekta deminiranja korita rijeke Save. Radovi na ovoj lokaciji su započeli jučer (2. rujna) u 8 sati. 

Treća faza projekta biti će realizirana u Novom Gradu kod Odžaka u razdoblju od 22. rujna do 5. listopada ove godine sa početkom izvođenja radova od 23. rujna od 8 sati.

Radi sigurnosti građana ovim putem želimo upoznati javnost, a posebno građane Brodsko posavske županije koji žive uz rijeku Savu ili su na bilo koji način povezani s aktivnostima na rijeci Savi (boravak, ribolov, vožnja čamcem i sl.) da u razdoblju obavljanja radova deminiranja korita rijeke Save (druga i treća faza projekta) odustanu od bilo kakvih aktivnosti u blizini mjesta deminiranja korita rijeke Save. 
 



Stranica