Krađe iz nezaključanih osobnih automobila

U petak i subotu, na području Slavonskog Broda, evidentirana su dva kaznena djela krađe iz nezaključanih osobnih automobila, kojom prilikom su vlasnici oštećeni za nekoliko desetaka tisuća kuna. Policija traga za počiniteljima

Foto: PU brodsko-posavska

U petak i subotu, na području Slavonskog Broda, evidentirana su dva kaznena djela krađe iz nezaključanih osobnih automobila, kojom prilikom su vlasnici oštećeni za nekoliko desetaka tisuća kuna. Policija traga za počiniteljima kaznenih djela i otuđenim predmetima.

Prva krađa se dogodila u petak, u prijepodnevnim satima u Slavonskom Brodu, kada je, na parkiralištu ispred trgovačkog centra u naselju Slavonija, iz otključanog osobnog automobila, otuđena torbica sa novčanikom, osobnim dokumentima i mobitelom. U blizini željezničke pruge pronađena je odbačena torbica, no bez mobitela i novca. Na ovakav način 49-godišnja vlasnica je oštećena za nekoliko tisuća kuna.

Drugi slučaj krađe iz otključanog osobnog automobila, prijavljen je 17. kolovoza u Policijskoj postaji Slavonski Brod. Naime, dana 15. kolovoza, u vremenu od 15 do 18 sati, u Slavonskom Brodu, Stadionska ulica, netko je iskoristio nepažnju 41-godišnjeg vlasnika i iz otključanog osobnog automobila, otuđio torbicu sa novčanikom u kojem se nalazilo nekoliko tisuća eura, dokumenti i bankovne kartice.

Pogledajte informaciju: Ukradeni predmeti pronađeni i vraćeni vlasniku.



Stranica