Tjedni sažetak

Na području policijske uprave, od 5. do 12. kolovoza, evidentirano je 63 kaznenih djela od kojih je većina (51) kaznenih djela imovinskog karaktera. U području prometa, dogodila se 31 prometna nesreća, od kojih jedna  

Foto: PU brodsko-posavska

Na području policijske uprave, od 5. do 12. kolovoza, evidentirano je 63 kaznenih djela od kojih je većina (51) kaznenih djela imovinskog karaktera. U području prometa, dogodila se 31 prometna nesreća, od kojih jedna (1) prometna nesreća sa smrtno stradalom (1) osobom, 11 prometnih nesreća s ozlijeđenim osobama (17 osoba lakše ozlijeđeno), te 19 prometnih nesreća s materijalnom štetom. Evidentirana su tri (3) prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i devet (9) prekršaja iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji. Zabilježena su četiri (4) požara u kojima nije bilo ozlijeđenih osoba i četiri (4) slučaja pronalaska ubojitih sredstava. Na graničnim prijelazima prešlo je 291114 putnika i 100707 vozila.  

Od 5. do 12. kolovoza, na području Policijske postaje Nova Gradiška, zabilježeno je šest (6) kaznenih djela, od kojih je pet kaznenih djela imovinskog karaktera. U području prometa, dogodilo se 12 prometnih nesreća, od  kojih jedna s poginulom osobom (jedna osoba smrtno stradala), tri (3) prometne nesreće s ozlijeđenim osobama (četiri osobe lakše ozlijeđeno), te osam (8) prometnih nesreća s materijalnom štetom. Zabilježen je jedan (1) prekršaj narušavanja javnog reda i mira. Evidentna su dva (2) požara u kojima nije bilo ozlijeđenih osoba. Na graničnom prijelazu Stara Gradiška – Bosanska Gradiška prešlo je 99229 putnika i 34672 vozila.

Na području Policijske postaje Okučani, od 5. do 12. kolovoza, evidentirano je jedno (1) kazneno djelo, jedan (1) prekršaj iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji i jedan (1) slučaj pronalaska ubojitih sredstava.  

Pogledajte vijest: Informacija o stanju u prošlom tjednu.



Stranica