Informacija o stanju u prošlom tjednu

Na području policijske uprave, od 29. srpnja do 5. kolovoza, evidentirano je 90 kaznenih djela od kojih je većina (61) kaznenih djela imovinskog karaktera. U području prometa, dogodilo se 24 prometnih nesreća, od kojih jedna (1) prometna nesreća  

Foto: PU brodsko-posavska

Na području policijske uprave, od 29. srpnja do 5. kolovoza, evidentirano je 90 kaznenih djela od kojih je većina (61) kaznenih djela imovinskog karaktera. U području prometa, dogodilo se 24 prometnih nesreća, od kojih jedna (1) prometna nesreća sa smrtno stradalom (1) osobom, 12 prometnih nesreća s ozlijeđenim osobama (četiri osobe teško ozlijeđene, 15 osoba lakše ozlijeđeno), te 11 prometnih nesreća s materijalnom štetom. Evidentirano je 12 prekršaja narušavanja javnog reda i mira i 13 prekršaja nasilničkog ponašanja u obitelji. Zabilježeno je osam (8) požara u kojima nije bilo ozlijeđenih osoba.  

Od 29. srpnja do 5. kolovoza, na području Policijske postaje Nova Gradiška, zabilježeno je 13 kaznenih djela, od kojih je sedam kaznenih djela imovinskog karaktera. U području prometa, dogodilo se šest (6) prometnih nesreća, od tri (3) s ozlijeđenim osobama (jedna osoba teško ozlijeđena, a šest osoba lakše ozlijeđeno), te tri (3) prometne nesreće s materijalnom štetom. Zabilježena su dva (2) prekršaja nasilničkog ponašanja u obitelji. Također je evidentiran jedan (1) slučaj pronalaska ubojitih sredstava i jedan (1) požar u kojemu nije bilo ozlijeđenih osoba.  

Na području Policijske postaje Okučani, od 29. srpnja do 5. kolovoza, evidentirano je devet (9) kaznenih djela, od kojih je sedam protiv imovine. Zabilježen je jedan (1) prekršaj narušavanja javnog reda i mira, te tri (3) prekršaja nasilničkog ponašanja u obitelji. Također je evidentiran jedan (1) slučaj pronalaska ubojitih sredstava i jedan (1) požar na poljoprivrednoj površini u kojemu nije bilo ozlijeđenih osoba.

Pogledajte: Prošlotjedni sažetak.



Stranica