Prošlotjedni sažetak

Na području policijske uprave, od 22. do 29. srpnja, evidentirano je 65 kaznenih djela od kojih je većina (52) kaznenih djela imovinskog karaktera. U području prometa, dogodile se 24 prometne nesreće, od kojih jedna (1) prometna  

Foto: Ilustracija

Na području policijske uprave, od 22. do 29. srpnja, evidentirano je 65 kaznenih djela od kojih je većina (52) kaznenih djela imovinskog karaktera. U području prometa, dogodile se 24 prometne nesreće, od kojih jedna (1) prometna nesreća sa smrtno stradalom osobom, devet (9) prometnih nesreća s ozlijeđenim osobama (četiri osobe teško ozlijeđene, devet osoba lakše ozlijeđeno), te 14 prometnih nesreća s materijalnom štetom. Zabilježeno je 12 prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i sedam (7) prekršaja iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji. Također su evidentirana tri (3) požara u kojima nije bilo ozlijeđenih osoba.

Od 22. do 29. srpnja, na području Policijske postaje Nova Gradiška, zabilježeno je 14 kaznenih djela, od kojih je devet kaznenih djela imovinskog karaktera. U području prometa, dogodilo se 10 prometnih nesreća, od kojih šest (6) s ozlijeđenim osobama (tri osobe teško, šest osoba lakše ozlijeđeno), te četiri (4) prometne nesreće s materijalnom štetom. Također je evidentirano pet (5) prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i dva (2) prekršaja iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji.

Na području Policijske postaje Okučani, od 22 do 29. srpnja, evidentirano je devet (9) kaznenih djela, od kojih je osam protiv imovine. Također je evidentiran jedan (1) prekršaj iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji, te tri (3) požara u kojima nije bilo ozlijeđenih osoba.  

Pogledajte prethodni sažetak.



Stranica