Krađa u Sl. Brodu, teška krađa u N.Gradiški

Policijski službenici su jučer, u Slavonskom Brodu, zatekli tri muške osobe, sa otuđenim metalnim strugotinama, a u Novoj Gradiški, osumnjičili 38-godišnjaka da je provalio u obiteljsku kuću i otuđio nekoliko produžnih kablova

Foto: PU brodsko-posavska

Policijski službenici su jučer, oko 7 sati, u Slavonskom Brodu, u Kumičićevoj ulici, zatekli 36-godišnjaka, 25-godišnjaka i 14-godišnjaka, koji na biciklima voze vreće sa sadržajem metalne strugotine, koju su prethodno otuđili iz poduzeća u Budakovoj ulici. Otuđeni predmeti su vraćeni odgovornoj osobi poduzeća.

Jučer je dovršeno kriminalističko istraživanje u Policijskoj postaji Nova Gradiška, nad 38-godišnjakom na okolnosti počinjenja kaznenog djela teške krađe. Naime, sumnjiči ga se, da je 16./17. srpnja, na području Nove Gradiške, provalio u obiteljsku kuću, vlasništvo 74-godišnjaka i otuđio nekoliko električnih produžnih kablova, koje je potom prodao otkupljivačima sekundarnih sirovina. Policija protiv 38-godišnjaka podnosi kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu.

Pogledajte informaciju: Krađa u pokušaju.



Stranica