"Moto susreti 2013" na izletištu Strmac

U vremenu od 12. do 14. srpnja, na području Cernika, na izletištu Strmac, održani su „Moto susreti 2013“, koje su organizirali pripadnici Moto kluba „Strmac“. U subotu, u poslijepodnevnim satima zabilježen je, dolazak organizatora

Foto: Ilustracija

U vremenu od 12. do 14. srpnja, na području Cernika, na izletištu Strmac, održani su „Moto susreti 2013“, koje su organizirali pripadnici Moto kluba „Strmac“. U subotu, u poslijepodnevnim satima zabilježen je, dolazak organizatora i okupljanje manjeg broja motociklista iz okolnih mjesta, te je upriličeno otvorenje „Moto susreta 2013“.

U subotu se odvijao defile u vremenu od 17 do 18.30 sati, na kojem je sudjelovalo oko 150 motociklista. Dalje se nastavilo u zabavnom tonu, te se oko tisuću posjetitelja zabavljalo u vremenu od 21 do 2 sata, uz nastup rock sastava iz Nove Gradiške i Zagreba.

Moto susreti su bili pod kontrolom policijskih službenika, koji su vodili računa o stanju sigurnosti, te pritom nije bilo nikakvih izgreda, evidentiranih kaznenih djela ili prekršaja.

Pogledajte ovu informaciju.



Stranica