Tjedni sažetak

Na području policijske uprave od 1. do 8. srpnja, evidentirano je 68 kaznenih djela od kojih je većina (53) kaznenih djela imovinskog karaktera. U području prometa, dogodilo se 23 prometne nesreće, od kojih jedna (1)  

Foto: PU brodsko-posavska 

Na području policijske uprave od 1. do 8. srpnja, evidentirano je 68 kaznenih djela od kojih je većina (53) kaznenih djela imovinskog karaktera. U području prometa, dogodilo se 23 prometne nesreće, od kojih jedna (1) s poginulim osobama (jedna osoba smrtno stradala), devet (9) prometnih nesreća s ozlijeđenim osobama (dvije osobe teško ozlijeđene, 11 osoba lakše ozlijeđeno), te 13 prometnih nesreća s materijalnom štetom. Zabilježeno je 15 prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i šest (6) prekršaja iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji.

Od 1. do 8. srpnja, na području Policijske postaje Nova Gradiška, zabilježeno je osam (8) kaznenih djela, od kojih je sedam (7) kaznenih djela imovinskog karaktera. U području prometa, dogodilo se pet (5) prometnih nesreća, od kojih tri (3) s ozlijeđenim osobama (jedna osoba teško ozlijeđena, četiri osobe lakše ozlijeđene), te dvije (2) prometne nesreće s materijalnom štetom. Također je evidentirano sedam (7) prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i tri (3) prekršaja iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji.

Na području Policijske postaje Okučani, od 1. do 8. srpnja, evidentirana su tri (3) kaznena djela protiv imovine i jedan (1) prekršaj iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.  



Stranica