Riješene još dvije teške krađe s gradske tržnice

Foto: Ilustracija

Kriminalističko istraživanje zbog počinjenih kaznenih djela teške krađe, kojim su policijski službenici riješili ukupno osam (8) kaznenih djela, koja su se dogodila u razdoblju od 18. svibnja do 6. lipnja ove godine u Slavonskom Brodu rezultiralo je rješavanjem još dva (2) kaznena djela teške krađe, počinjena na prostoru gradske tržnice od 8. do 14. lipnja.

Za ova kaznena djela osumnjičene su iste četiri osobe iz Slavonskog Broda u dobi od 24, 15 i 13 (dvoje) godina. I ova dva kaznena djela teške krađe u prostoru gradske tržnice počinjena su provaljivanjem.

Jedno kazneno djelo je počinjeno provaljivanjem u jedan kiosk odakle je otuđeno 10 glazbenih instrumenata, jedno drveno bure i manja kasa s sitnim novcem (kovanicama-više desetaka kuna).

U drugom slučaju provaljeno je u jedan ugostiteljski objekt iz kojeg je otuđena registar kasa s novcem (više stotina kuna).

Policijski službenici za 24-godišnjaka podnose kaznenu prijavu nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu i za ova dva kaznenih djela teške krađe, dok za 15-godišnjaka kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Slavonskom Brodu i izvješće Centru za socijalnu skrb u Slavonskom Brodu.

Za sudjelovanje dvojice 13-godišnjaka u ovim kaznenim djelima policija će izvijestiti Centar za socijalnu skrb i Općinsko državno odvjetništvo za mladež u Slavonskom Brodu.  



Stranica