Stanje sigurnosti u dane vikenda

Tijekom vikenda, na području iz nadležnosti rada policijske uprave, evidentirana su 32 kaznena djela, od kojih je najveći broj (29) kaznenih djela protiv imovine. U području prometa, dogodilo se devet (9) prometnih nesreća 

Foto: PU brodsko-posavska

Tijekom vikenda, na području iz nadležnosti rada policijske uprave, evidentirana su 32 kaznena djela, od kojih je najveći broj (29) kaznenih djela protiv imovine. U području prometa, dogodilo se devet (9) prometnih nesreća, od kojih tri (3) prometne nesreće s ozlijeđenim osobama i šest (6) prometnih nesreća s materijalnom štetom. U prometnim nesrećama četiri (4) osobe su lakše ozlijeđene.

Također su evidentirana četiri prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. U subotu (1. lipnja), zabilježena su dva slučaja remećenja javnog reda i mira u Slavonskom Brodu (u Osječkoj ulici i Ulici Bartola Kašića), te jedan slučaj u Dubovcu na području Policijske postaje Okučani. U nedjelju (2. lipnja), evidentiran je jedan slučaj narušavanja javnog reda i mira u Slavonskom Brodu (Trg Ivane Brlić Mažuranić). U prva dva slučaja osim verbalnog, bilo je i fizičkog sukoba osoba, a u druga dva slučaja, riječ je o verbalnom sukobu osoba. Pritom nije bilo teže ozlijeđenih osoba. Policijski službenici protiv svih prekršitelja podnose odgovarajuće prekršajne prijave mjerodavnom Prekršajnom sudu.

Pogledajte vijest: Vikend informacija - sažetak.



Stranica