Za upravljačem vozila s 2,05 promila

Sinoć, oko 20.50 sati, u Okučanima, policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška, nadzirući promet, utvrdili su da 47-godišnjak upravlja osobnim automobilom pod utjecajem alkohola. Alko-testom su u njegovu  

Foto: PU brodsko-posavska

Sinoć, oko 20.50 sati, u Okučanima, policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška, nadzirući promet, utvrdili su da 47-godišnjak upravlja osobnim automobilom pod utjecajem alkohola. Alko-testom su u njegovu organizmu očitali koncentraciju alkohola u iznosu od 2,05 promila. Alkoholiziranog vozača su zadržali u službenim prostorijama do otriježnjenja, protiv kojeg podnose optužni prijedlog Prekršajnom sudu u Novoj Gradiški.

Upozorenje sudionicima u prometu: Policijski službenici nastavljavljaju sa preventivno respresivnim aktivnostima u prometu, te neće tolerirati posebice teške prometne prekršaje. Također upozoravaju sve sudionike u prometu na poštivanje prometnih propisa, kako bi se postiglo povoljnije stanje sigurnosti u području prometa i izbjegle neželjene posljedice.

Pogledajte vijest: Upravljao vozilom s 2,51 promila.



Stranica