Prošlotjedni događaji

Na području policijske uprave od 2. do 8. travnja, evidentirano je 51 kazneno djelo od kojih je većina (43) kaznenih djela imovinskog karaktera. U području prometa, dogodilo se 23 prometne nesreće, od kojih šest (6 

Foto: PU brodsko-posavska

Na području policijske uprave od 2. do 8. travnja, evidentirano je 51 kazneno djelo od kojih je većina (43) kaznenih djela imovinskog karaktera. U području prometa, dogodilo se 23 prometne nesreće, od kojih šest (6) prometnih nesreća s ozlijeđenim osobama (jedna osoba teško ozlijeđena, devet osoba lakše ozlijeđeno), te 17 prometnih nesreća s materijalnom štetom. Zabilježeno je sedam (7) prekršaja remećenja javnog reda i mira, i devet (9) prekršaja nasilja u obitelji.

Od 2. do 8. travnja, na području Policijske postaje Nova Gradiška, zabilježeno je 11 kaznenih djela, od kojih je većina (8) kaznenih djela imovinskog karaktera. U području prometa, dogodilo se sedam (7) prometnih nesreća, od kojih dvije (2) s ozlijeđenim osobama (jedna osoba teško, jedna osoba lakše ozlijeđena), te pet (5) prometnih nesreća s materijalnom štetom. Bilježi se jedan (1) prekršaj iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i jedan (1) prekršaj iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji.

Na području Policijske postaje Okučani, od 2. do 8. travnja, evidentirano je pet (5) kaznenih djela imovinskog karaktera.

Pogledajte prethodnu tjednu informaciju.



Stranica