Testiranje kandidata prijavljenih na Interni oglas od 5. ožujka 2013. godine

 Foto: Ilustracija

Komisija za provedbu internog oglasa (u daljnjem tekstu Komisija) za popunu slobodnih radnih mjesta rukovodećih policijskih službenika u Ministarstvu unutarnjih poslova, Policijskoj upravi brodsko-posavskoj i to:


 

POLICIJSKA POSTAJA OKUČANI
1. Pomoćnik načelnika policijske postaje za policiju 
2. Pomoćnik načelnika policijske postaje za kriminalističku policiju
 

POLICIJSKA POSTAJA VRPOLJE
3. Pomoćnik načelnika policijske postaje za graničnu kontrolu 

POSTAJA GRANIČNE POLICIJE SLAVONSKI BROD
4. Vođa graničnog sektora 


izvješćuje da će se testiranje kandidata koji ispunjavaju formalne uvjete iz internog oglasa, koji je objavljen na web stranici Ministarstva uprave i Ministarstva unutarnjih poslova dana 5. ožujka 2013., održati dana 03. travnja 2013. s početkom u 9 sati za kandidate koji su se prijavili za slobodna radna mjesta rukovodećih policijskih službenika /ca u Ministarstvu unutarnjih poslova, Policijskoj upravi brodsko-posavskoj. Testiranje će se provesti u prostorijama Policijske uprave brodsko-posavske, Ivana Mažuranića 9. u Slavonskom Brodu.


Na testiranje se upućuju slijedeći kandidati:


1. Herceg Josip
2. Mihaljević Tomislav
3. Šoch Robert 
4. Valčić Dejan


Testiranje se sastoji od provjere znanja, sposobnosti i vještina bitnih za obavljanje poslova radnog mjesta, a provodi se putem testa s pitanjima i odgovora kandidata na postavljena pitanja. Kandidati su obvezni po dolasku na testiranje kod sebe imati osobni identifikacijski dokument sa slikom.

 
Za kandidate/kinje koji/e ne pristupe testiranju smatrat će se da su povukli/e prijavu na interni oglas i više se neće smatrati kandidatima/kinjama.


Kandidati koji su zadovoljili na provjeri znanja pristupit će razgovoru (intervjuu) s Komisijom. Komisija će u razgovoru (intervjuu) s kandidatima utvrditi interese, profesionalne ciljeve, motivaciju za rad, stečeno radno iskustvo u struci i rezultate ostvarene u njihovu dotadašnjem radu.


Nakon zaprimanja rezultata testiranja, razgovor (intervju) s kandidatima koji su zadovoljili na provjeri znanja obavljat će se 4. travnja 2013. godine prema rasporedu koji će biti objavljen na web stranicama policijske uprave brodsko-posavske.

Točno mjesto i vrijeme razgovora za svakog pojedinog kandidata bit će objavljeno nakon utvrđenih rezultata testiranja. 
 



Stranica