Projekt "Zdrav za 5!" predstavljen županu

Foto: Županija brodsko-posavska

U nastavku daljnjeg medijskog prezentiranja projekta „Zdrav za 5!“, načelnik policijske uprave Ante Zovak, zamjenik načelnika policijske uprave Ivica Ostrun i ravnatelj Županijskog zavoda za javno zdravstvo Ante Cvitković, danas  su ovu preventivnu akciju predstavili županu Županije brodsko-posavske Danijelu Marušiću. Na predstavljanju je bio i pročelnik Upravnog odjela za obrazovanje, šport i kulturu Vladimir Štefanek. Cilj posjeta je upoznavanje župana sa aktivnostima ovog projekta.

Predstavnici policije su predložili inicijativu, da se na sastanak pozovu ravnatelji pet srednjih i osnovnih škola u kojima će se projekt provoditi i čelnici lokalne zajednice, kako bi ih se upoznalo sa programom i ciljevima projekta, od kojih se očekuje maksimalna potpora. Javili su se i drugi ravnatelji škola, izrazivši zainteresiranost da se projekt „Zdrav za 5!“ provede u njihovim školama.

Župan Brodsko-posavske županije je kroz partnerski odnos, obećao pomoć u financiranju kroz preventivne programe, no i pomoć u drugom obliku, kako bi projekt „Zdrav za 5!“ bio proveden što uspješnije, a jedan od ciljeva je također, predstaviti ovaj projekt široj javnosti.



Stranica