Stanje sigurnosti tijekom prošlog tjedna

Na području policijske uprave od 31. prosinca do 7. siječnja, evidentirano je 53 kaznenih djela od kojih je većina (40) kaznenih djela imovinskog karaktera. U području prometa, dogodilo se 11 prometnih

Foto: PU brodsko-posavska

Na području policijske uprave od 31. prosinca do 7. siječnja, evidentirano je 53 kaznenih djela od kojih je većina (40) kaznenih djela imovinskog karaktera. U području prometa, dogodilo se 11 prometnih nesreća, od kojih tri (3) prometne nesreće s ozlijeđenim osobama (jedna osoba teško ozlijeđena, a dvije osobe lakše ozlijeđeno), te osam (8) prometnih nesreća s materijalnom štetom. Zabilježeno je devet (9) prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, te osam (8) prekršaja iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji. Na graničnim prijelazima prometovalo je 208882 putnika i 70566 vozila.

Od 31. prosinca do 7. siječnja, na području Policijske postaje Nova Gradiška, zabilježeno je osam (8) kaznenih djela od kojih je najviše (6) kaznenih djela protiv imovine. U području prometa, dogodile se četiri (4) prometne nesreće od kojih jedna (1) prometna nesreća s ozlijeđenim osobama (jedna osoba teško ozlijeđena i jedna osoba lakše ozlijeđena), te tri (3) prometne nesreće s materijalnom štetom. Evidentiran je jedan (1) prekršaj iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji. Na graničnom prijelazu Stara Gradiška – Bosanska Gradiška prometovalo je 71479 putnika i 24107 vozila.

Na području Policijske postaje Okučani, od 31. prosinca do 7. siječnja, evidentirana su tri (3) kaznena djela imovinskog karaktera i jedan (1) prekršaj iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji.

Pogledajte informaciju o stanju u prethodnom tjednu.



Stranica