Tjedna informacija

Na području policijske uprave od 17. do 24. prosinca, evidentirano je 71 kazneno djelo od kojih je većina (49) kaznenih djela imovinskog karaktera. U području prometa, dogodilo se 19 prometnih nesreća, 

Foto: PU brodsko-posavska

Na području policijske uprave od 17. do 24. prosinca, evidentirano je 71 kazneno djelo od kojih je većina (49) kaznenih djela imovinskog karaktera. U području prometa, dogodilo se 19 prometnih nesreća, od kojih jedna s poginulom osobom (jedna osoba smrtno stradala), sedam (7) s ozlijeđenim osobama (tri osobe teško i osam lakše ozlijeđeno), te 11 prometnih nesreća s materijalnom štetom. Zabilježeno je 12 prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, te 16 prekršaja iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji. Evidentirana su četiri (4) požara s materijalnom štetom, (jedan bez štete) u kojima nije bilo ozlijeđenih osoba, te jedan (1) slučaj pronalaska oružja. Na graničnim prijelazima je prometovalo 163720 putnika i 86929 vozila.                

Od 17. do 24. prosinca, na području Policijske postaje Nova Gradiška, zabilježeno je šest (6) kaznenih djela od kojih je najviše (5) kaznenih djela protiv imovine. U području prometa, dogodilo se šest (6) prometnih nesreća od kojih jedna s poginulom osobom (jedna osoba smrtno stradala), tri (3) s ozlijeđenim osobama (jedna osoba teško, a pet lakše ozlijeđeno), te dvije (2) prometne nesreće s materijalnom štetom. Evidentiran je jedan (1) prekršaj iz Zakona prekršajima protiv javnog reda i mira i pet (5) prekršaja iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji. Na graničnom prijelazu Stara Gradiška – Bosanska Gradiška, prešlo je 96265 putnika i 32911 vozila. 

Na području Policijske postaje Okučani, od 17. do 24. prosinca, evidentirana su četiri (4) kaznena djela. Evidentiran je jedan (1) prekršaj iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji, te jedan (1) slučaj pronalaska neeksplodiranih ubojitih sredstava.     



Stranica