Informacija o stanju prošli tjedan

Na području policijske uprave od 26. studenoga do 3. prosinca, evidentirano je 46 kaznenih djela od kojih je većina (35) kaznenih djela imovinskog karaktera. U području prometa, dogodilo se 18 prometnih nesreća, od kojih  

Foto: Ilustracija

Na području policijske uprave od 26. studenoga do 3. prosinca, evidentirano je 46 kaznenih djela od kojih je većina (35) kaznenih djela imovinskog karaktera. U području prometa, dogodilo se 18 prometnih nesreća, od kojih jedna (1) s poginulom osobom (jedna osoba smrtno stradala), sedam (7) s ozlijeđenim osobama (osam osoba lakše ozlijeđeno) i 10 s materijalnom štetom. Zabilježeno je 13 prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, te osam (8) prekršaja iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji. Od ostalih događaja, u dva (2) slučaja pronađena su ubojita sredstva. Na graničnim prijelazima je prometovalo 206109 putnika i 73165 vozila.                

Od 26. studenoga do 3. prosinca, na području Policijske postaje Nova Gradiška, zabilježeno je 10 kaznenih djela od kojih je najviše (6) kaznenih djela protiv imovine. U području prometa, dogodilo se pet (5) prometnih nesreća od kojih dvije (2) s ozlijeđenim osobama i tri (3) prometne nesreće s materijalnom štetom. Pritom su dvije (2) osobe lakše ozlijeđene. Evidentiran je jedan (1) prekršaj iz Zakona prekršajima protiv javnog reda i mira i jedan (1) prekršaj iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji. U jednom (1) slučaju pronađena su ubojita sredstva. Na graničnom prijelazu Stara Gradiška – Bosanska Gradiška, prešlo je 83514 putnika i 29005 vozila. 

Na području Policijske postaje Okučani, od 26. studenoga do 3. prosinca, evidentirano je jedno (1) kazneno djelo imovinskog karaktera. Zabilježena su tri (3) prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda.



Stranica