PP Nova Gradiška - izvješće

Na području Policijske postaje Nova Gradiška od 18. do 26. lipnja, zabilježeno je 13 kaznenih djela od kojih su 12 kaznenih djela iz općeg kriminaliteta i jedno kazneno djelo iz maloljetničkog kriminaliteta. U strukturi općeg kriminaliteta 10 kaznenih djela su

Foto: Ilustracija

Na području Policijske postaje Nova Gradiška od 18. do 26. lipnja, zabilježeno je 13 kaznenih djela od kojih su 12 kaznenih djela iz općeg kriminaliteta i jedno kazneno djelo iz maloljetničkog kriminaliteta. U strukturi općeg kriminaliteta 10 kaznenih djela su imovinska kaznena djela i to pet kaznenih djela krađe, dvije teške krađe i tri kaznena djela oštećenja tuđe stvari. 
Što se tiče stanja sigurnosti u cestovnom prometu, na području Policijske postaje Nova Gradiška u prošlom tjednu dogodilo se šest prometnih nesreća od kojih dvije prometne nesreće s ozlijeđenim osobama i četiri prometne nesreće s materijalnom štetom. 
Tijekom prošlog tjedna na području Policijske postaje Nova Gradiška evidentirano je 15 prekršaja i to šest prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i devet prekršaja iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji.
Na graničnom prijelazu Stara Gradiška – Bosanska Gradiška državnu granicu je u prošlom tjednu prešlo 107 089 putnika i 34 982 vozila. 
 



Stranica