PP Okučani - tjedna informacija

Na području Policijskih postaja Okučani i Nova Gradiška od 04. do 11. lipnja, evidentirano je 13 kaznenih djela od kojih su 12 kaznenih djela iz općeg kriminaliteta i jedno kazneno djelo iz kriminaliteta droga. U strukturi općeg kriminaliteta 10 kaznenih djela su 

Foto: Ilustracija

Na području Policijskih postaja Okučani i Nova Gradiška od 04. do 11. lipnja, evidentirano je 13 kaznenih djela od kojih su 12 kaznenih djela iz općeg kriminaliteta i jedno kazneno djelo iz kriminaliteta droga. U strukturi općeg kriminaliteta 10 kaznenih djela su imovinska kaznena djela i to šest kaznenih djela krađe, jedna teška krađa i tri kaznena djela oštećenja tuđe stvari. 
Što se tiče stanja sigurnosti u cestovnom prometu, na području Policijske postaje Nova Gradiška i Okučani u prošlom tjednu dogodile su se četiri prometne nesreće s materijalnom štetom. 
Tijekom prošlog tjedna na području Policijskih postaja Nova Gradiška i Okučani evidentirano je devet prekršaja i to tri prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, pet prekršaja iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji i jedan prekršaj iz Zakona o strancima. 
Na graničnom prijelazu Stara Gradiška – Bosanska Gradiška državnu granicu je u prošlom tjednu prešlo 97 011 putnika i 32 057 vozila. 
 



Stranica