PP Nova Gradiška - sažetak

Na području Policijske postaje Nova Gradiška od 23. do 30. travnja, zabilježeno je osam kaznenih djela od kojih su svih osam kaznenih djela iz općeg kriminaliteta. U strukturi općeg kriminaliteta sedam kaznenih djela su imovinska kaznena djela i to pet krađa, 

Foto: Ilustracija

Na području Policijske postaje Nova Gradiška od 23. do 30. travnja, zabilježeno je osam kaznenih djela od kojih su svih osam kaznenih djela iz općeg kriminaliteta. U strukturi općeg kriminaliteta sedam kaznenih djela su imovinska kaznena djela i to pet krađa, jedna teška krađa i jedno kazneno djelo oštećenja tuđe stvari. 
Što se tiče stanja sigurnosti u cestovnom prometu, na području Policijske postaje Nova Gradiška u prošlom tjednu dogodilo se osam prometnih nesreća od kojih dvije prometne nesreće s ozlijeđenim osobama i šest s materijalnom štetom. U ovim prometnim nesrećama jedna osoba je zadobila teške tjelesne ozlijede dok su četiri osobe lakše ozlijeđene. 
Tijekom prošlog tjedna na području Policijske postaje Nova Gradiška evidentirano je šest prekršaja i to četiri prekršaja iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji i dva prekršaj iz Zakona o strancima.
Na graničnom prijelazu Stara Gradiška – Bosanska Gradiška državnu granicu je u prošlom tjednu prešlo 98 732 putnika i 34 942 vozila. 
 



Stranica