PP Okučani - izvješće

Na području Policijskih postaja Okučani i Nova Gradiška od 23. do 30. travnja, zabilježeno je 11 kaznenih djela od kojih su svih 11 kaznenih djela iz općeg kriminaliteta. U strukturi općeg kriminaliteta najbrojnija su imovinska kaznena djela kojih je bilo osam i to

Foto: Ilustracija

Na području Policijskih postaja Okučani i Nova Gradiška od 23. do 30. travnja, zabilježeno je 11 kaznenih djela od kojih su svih 11 kaznenih djela iz općeg kriminaliteta. U strukturi općeg kriminaliteta najbrojnija su imovinska kaznena djela kojih je bilo osam i to šest krađa, jedna teška krađa i jedno kazneno djelo oštećenja tuđe stvari. 
Što se tiče stanja sigurnosti u cestovnom prometu, na području Policijske postaje Nova Gradiška i Okučani u prošlom tjednu dogodilo se osam prometnih nesreća od kojih dvije prometne nesreće s ozlijeđenim osobama i šest s materijalnom štetom. U ovim prometnim nesrećama jedna osoba je zadobila teške tjelesne ozlijede dok su četiri osobe lakše ozlijeđene. 
Tijekom prošlog tjedna na području Policijskih postaja Nova Gradiška i Okučani evidentirano je osam prekršaja i to dva prekršaj iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, četiri prekršaja iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji i dva prekršaja iz Zakona o strancima. 
Na graničnom prijelazu Stara Gradiška – Bosanska Gradiška državnu granicu je u prošlom tjednu prešlo 98 732 putnika i 34 942 vozila. 
 



Stranica