"Nezavisne" o režimu na graničnom prijelazu

Jučer se na stranicama 12 i 13 "Nezavisne" novine iz Republike Bosne i Hercegovine mogao pročitati članak pod naslovom: "U Hrvatsku od jula 2013. samo s pasošem", autora Dejana

Foto: PU brodsko-posavska

Jučer se na stranicama 12 i 13 "Nezavisne" novine iz Republike Bosne i Hercegovine mogao pročitati članak pod naslovom: "U Hrvatsku od jula 2013. samo s pasošem", autora Dejana Šajnovića. Naime, novinar "Nezavisne" je prethodno posjetio granični prijelaz Stara Gradiška, kojom prilikom je razgovarao sa načelnicom Odjela za granicu Mirom Voloder o budućem režimu prometovanja na granici, obzirom na skorašnji ulazak Republike Hrvatske u Europsku uniju. U svom članku novinar Šajnović je čitateljima pokušao pojasniti kako će se promjene u budućem režimu prometovanja na granici odraziti na državljane Bosne i Hercegovine. Načelnica Mira Voloder je  opovrgnula priče o tome da će građani Bosne i Hercegovine na granici doživljavati "torturu", ističući kako su takve priče neutemeljene. Dodala je da će zakonske odredbe u vezi uvjeta ulaska stranih državljana u Republiku Hrvatsku biti poštovane. 

Autor je uz tekst dodao i "Neka od pitanja koja građani Hrvatske postavljaju o EU". Slijedi članak koji možete pročitati ovdje: stranica 12, stranica 13.



Stranica