PP Nova Gradiška - sažetak

Na području Policijske postaje Nova Gradiška od 26. ožujka do 02. travnja, zabilježeno je sedam kaznenih djela od kojih su svih sedam kaznenih djela iz općeg kriminaliteta. U strukturi općeg kriminaliteta svih sedam kaznenih djela su imovinska kaznena djela i

Foto: Ilustracija

Na području Policijske postaje Nova Gradiška od 26. ožujka do 02. travnja, zabilježeno je sedam kaznenih djela od kojih su svih sedam kaznenih djela iz općeg kriminaliteta. U strukturi općeg kriminaliteta svih sedam kaznenih djela su imovinska kaznena djela i to šest krađa i jedno kazneno djelo razbojništva. 
Što se tiče stanja sigurnosti u cestovnom prometu, na području Policijske postaje Nova Gradiška u prošlom tjednu nije se dogodila niti jedna prometna nesreća. 
Tijekom prošlog tjedna na području Policijske postaje Nova Gradiška evidentiran je jedan prekršaj iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.
Na graničnom prijelazu Stara Gradiška – Bosanska Gradiška državnu granicu je u prošlom tjednu prešlo 89 937 putnika i 31 288 vozila. 
 



Stranica