Koncert ipak održan

U nedjelju 19. veljače s početkom u 18 sati, održan je humanitarni koncert, iako je dan prije maleni Vladimir (r.16. veljače 2011. godine) izgubio bitku za život. "Humanitarni koncert za malog Vladimira"  organiziran je u cilju pomoći obitelji Marijanović iz Čajkovaca i prikupljanja novčanih sredstava za Vladimirovo liječenje koji se nalazio u bolnici u Zagrebu. Nakon saznanja da je Vladimir preminuo u subotu se zastalo sa daljnjom organizacijom koncerta, no u kontaktu sa obitelji Marijanović odlučeno je da se koncert ipak održi.

Voditelj Silvio Stilinović je na samom početku koncerta pred tužnim izvođačima i publikom izrekao dirljive stihove: "O Bože, zar si pozvao mene, Tvoje usne moje rekoše ime. Svoju lađu sada ostavljam žalu, odsad idem kamo šalješ me Ti", dodavši kako mali ljudi kada odu, na nebu postaju anđeli. Pred brojnim posjetiteljima koji su napunili dvoranu Osnovne škole "Viktor Car Emin" u Donjim Andrijevcima nastupili su brojni tamburaški sastavi i vokalni izvođači koji su se odrekli svojih troškova.

Glavni inicijator ove humanitarne akcije je Petar Andrijević, kojemu se u organizaciji pridružio brat Dario, pripadnici Rukometnog kluba "Donji Andrijevci", uz apsolutnu potporu policije, predstavnika medija i dr.. Novčani iznos koji je prikupljen nakon održanog koncerta uručen je obitelji Marijanović.



Stranica