Zahvala Veleposlanstva Sjedinjenih Američkih Država

Foto: PU brodsko-posavska

Nakon što je snimljen film „Sigurno na Internet“ gospodina Bernarda Karakaša iz udruge SB Film, te 9. veljače u Gradskoj knjižnici u Slavonskom Brodu održano i predstavljanje filma, stigla je i Zahvala Veleposlanstva Sjedinjenih Američkih Država koju je poslala gospođa Marija Cvetnić Kopljar (u ime Veleposlanstva SAD-a), a zahvala se odnosi na sve koji su na bilo koji način učestvovali u ovom projektu. Riječi zahvale prenosimo u cijelosti:

Poštovani,

Uz malo kašnjenje, primite naše iskrene zahvale za srdačan doček i topao prijem, te podršku koju ste pružili u promociji projekta koji je sufinanciralo Veleposlanstvo Sjedinjenih Američkih Država. Nadamo se da je ovaj susret bio samo uvod u još bolju i čvršću povezanost naših institucija, te da smo dokazali i pokazali kako suradnja i zajedništvo daju super rezultate.

Film gospodina Bernarda Karakaša iz udruge SB Film je super platforma za možda neke buduće diskusije na temu Interneta, Sigurnosti, Poslovanja i slično, a Gradska knjižnica je prekrasno mjesto koje nas je sve objedinilo.

Preporučamo se za nastavak suradnje u programima koji objedinjuju zajedničke ciljeve i interese,a u privitku šaljemo nešto zajedničkih fotografija. I još, rado bi vas ugostili kod nas u Veleposlanstvu, pokazali Vam američke standarde u opremanju radnih prostora i uvjeta rada…., pa nam se svakako javite!!!!!

Srdačan pozdrav! Marija

Marija Cvetnić Kopljar, IRC Assistant
Information Resource Center
Embassy of the United States of America

Budući da su u snimanju ovog filma učestvovali i policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske Dražen Puljko, Alen Marjanović, Kata Nujić i drugi, pa se ovoj zahvali pridružuje i Policijska uprava brodsko posavska na čelu s načelnikom gospodinom Darkom Petek.
 



Stranica