Dnevni sažetak

Na području Policijske uprave Brodsko-posavske tijekom protekla 24 sata evidentirano je ukupno sedam kaznenih djela od kojih su šest kaznenih djela iz općeg kriminaliteta i jedno kazneno djelo iz kriminaliteta droga. U strukturi općeg kriminaliteta dva kaznena

Foto: Ilustracija

Na području Policijske uprave Brodsko-posavske tijekom protekla 24 sata evidentirano je ukupno sedam kaznenih djela od kojih su šest kaznenih djela iz općeg kriminaliteta i jedno kazneno djelo iz kriminaliteta droga. U strukturi općeg kriminaliteta dva kaznena djela su imovinska kaznena djela i to jedno kazneno djelo krađe kada je ukradena stvar male materijalne vrijednosti i jedno kazneno djelo prijevare.
Što se tiče stanja sigurnosti u oblasti cestovnog prometa, na prometnicama Policijske uprave Brodsko-posavske tijekom protekla 24 sata dogodilo se ukupno dvije prometne nesreće s materijalnom štetom.
Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave brodsko-posavske evidentirana su tri prekršaja i to jedan prekršaj iz Zakona o strancima i dva prekršaja iz Carinskog zakona.
 



Stranica