Sažetak za protekla 24 sata

Na području Policijske uprave Brodsko-posavske tijekom protekla 24 sata evidentirano je ukupno 10 kaznenih djela od kojih su osam kaznenih djela iz općeg kriminaliteta i dva kaznena djelo iz kriminaliteta droga. U strukturi općeg kriminaliteta sedam kaznenih

Foto: Ilustracija

Na području Policijske uprave Brodsko-posavske tijekom protekla 24 sata evidentirano je ukupno 10 kaznenih djela od kojih su osam kaznenih djela iz općeg kriminaliteta i dva kaznena djelo iz kriminaliteta droga. U strukturi općeg kriminaliteta sedam kaznenih djela su imovinska kaznena djela i to tri kaznena djela teške krađe i četiri kaznena djela krađe. 
Što se tiče stanja sigurnosti u oblasti cestovnog prometa, na prometnicama Policijske uprave Brodsko-posavske tijekom protekla 24 sata dogodile su se četiri prometne nesreće i to dvije prometne nesreće s ozlijeđenim osobama i dvije prometne nesreće s materijalnom štetom. 
Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave brodsko-posavske evidentirana su tri prekršaja i to dva prekršaja iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji i jedan prekršaj iz Zakona o strancima.
 



Stranica