PP Okučani - izvješće

Na području Policijskih postaja Okučani i Nova Gradiška u razdoblju od 28. studenog do 05. prosinca 2011. godine, zabilježeno je ukupno 12 kaznenih djela, od kojih su 11 u strukturi općeg kriminaliteta i jedno kazneno djelo maloljetničkog kriminaliteta. U strukturi

Foto: Ilustracija

Na području Policijskih postaja Okučani i Nova Gradiška u razdoblju od 28. studenog do 05. prosinca 2011. godine, zabilježeno je ukupno 12 kaznenih djela, od kojih su 11 u strukturi općeg kriminaliteta i jedno kazneno djelo maloljetničkog kriminaliteta. U strukturi općeg kriminaliteta evidentirano je šest imovinskih kaznenih djela i to šest kaznenih djela krađe. Pored toga evidentirana su i tri kaznena djela prijetnje, jedno kazneno djelo krivotvorenje isprava, jedno kazneno djelo nedozvoljeno posjedovanje oružja i eksplozivnih tvari i jedno kazneno djelo nasilničko ponašanje u obitelji. 
Što se tiče stanja sigurnosti u oblasti cestovnog prometa, na području Policijske postaje Nova Gradiška i Okučani, dogodilo se ukupno pet prometnih nesreća s materijalnom štetom. 
Tijekom prošlog tjedna evidentirana su četiri prekršaja i to jedan prekršaj iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i tri prekršaja iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji. 
Na graničnom prijelazu Stara Gradiška – Bosanska Gradiška državnu granicu je u prošlom tjednu prešlo ukupno 93 020 putnika i 31 744 vozila.
 



Stranica