Sažetak i prekršaji na graničnom prijelazu

Unazad 24 sata na području policijske uprave je evidentirano ukupno četiri kaznena djela (od toga dva imovinskog karaktera), tri prometne nesreće (jedna s ozlijeđenim osobama i dvije s materijalnom

Unazad 24 sata na području policijske uprave je evidentirano ukupno četiri kaznena djela (od toga dva imovinskog karaktera), tri prometne nesreće (jedna s ozlijeđenim osobama i dvije s materijalnom štetom), te dva prekršaja iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji.

Jučer oko 10.30 sati na graničnom prijelazu Slavonski Brod, na ulazu u Republiku Hrvatsku policijski službenici su uz suradnju carine kontrolirali osobni automobil „Citroen“, njemačkih nacionalnih oznaka i broja kojim je upravljao 49-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine. Prilikom pregleda vozila i prtljage pronađeno je 84 komada odjevnih predmeta, koje vlasnik pri ulasku u zemlju nije prijavio policiji ili carini. Daljnje postupanje i podnošenje prekršajne prijave zbog prekršaja iz Carinskog zakona preuzeli su carinski službenici.

Sinoć oko 20.15 sati, također na graničnom prijelazu Slavonski Brod, na ulazu u Republiku Hrvatsku u suradnji policije i carine kontrolirani su putnici i osobni automobil „Renault“. Pritom je kod 41-godišnje putnice iz Slavonskog Broda pronađeno neprijavljeno oko 150 tisuća kuna. Daljnji postupak i podnošenje optužnog prijedloga zbog prekršaja iz Zakona o deviznom poslovanju preuzeli su službenici carine.

Pročitajte vijest: Cigarete u kotačima vozila.



Stranica