PP Okučani - izvješće

Na području Policijskih postaja Okučani i Nova Gradiška u razdoblju od 07. do 14. studenog 2011. godine, zabilježeno je ukupno šest kaznenih djela, od kojih su svih šest u strukturi općeg kriminaliteta. U strukturi općeg kriminaliteta evidentirano je pet imovinskih  

Foto: Ilustracija

Na području Policijskih postaja Okučani i Nova Gradiška u razdoblju od 07. do 14. studenog 2011. godine, zabilježeno je ukupno šest kaznenih djela, od kojih su svih šest u strukturi općeg kriminaliteta. U strukturi općeg kriminaliteta evidentirano je pet imovinskih kaznenih djela i to jedna teška krađa i četiri krađe kada je ukradena stvar male materijalne vrijednosti. Evidentirano je i jedno kazneno djelo Izigravanja zabrana iz sigurnosnih mjera i pravnih posljedica osude. 
Što se tiče stanja sigurnosti u oblasti cestovnog prometa, na području Policijske postaje Nova Gradiška i Okučani, dogodilo se ukupno dvije prometne nesreće s materijalnom štetom. 
Tijekom prošlog tjedna evidentirano je ukupno osam prekršaja i to tri prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i pet prekršaja iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji. 
Na graničnom prijelazu Stara Gradiška – Bosanska Gradiška državnu granicu je u prošlom tjednu prešlo ukupno 84 434 putnika i 31 331 vozila.
 



Stranica