Sažetak sigurnosnih događaja

Na području Policijske uprave Brodsko-posavske tijekom blagdana „Svi Sveti“ (od 31. listopada do 2. studenog) evidentirano je ukupno 24 kaznena djela od kojih su 23 kaznena djela iz općeg kriminaliteta i jedno kazneno djelo iz kriminaliteta droga. U strukturi

Foto: Ilustracija

Na području Policijske uprave Brodsko-posavske tijekom blagdana „Svi Sveti“ (od 31. listopada do 2. studenog) evidentirano je ukupno 24 kaznena djela od kojih su 23 kaznena djela iz općeg kriminaliteta i jedno kazneno djelo iz kriminaliteta droga. U strukturi općeg kriminaliteta 20 kaznenih djela su imovinska kaznena djela i to osam kaznenih djela teške krađe, jedna krađa i četiri kaznena djela krađe kada je ukradena stvar male materijalne vrijednosti, dva kaznena djela utaje i pet kaznenih djela oštećenja tuđe stvari. 
Što se tiče stanja sigurnosti u oblasti cestovnog prometa, na prometnicama Policijske uprave Brodsko-posavske tijekom blagdana „Svi Sveti“ dogodilo se osam prometnih nesreća od kojih jedna s ozlijeđenim osobama i sedam s materijalnom štetom. U ovim prometnim nesrećama jedna osoba je teže ozlijeđena i jedna lakše.
Tijekom blagdana „Svi Sveti“ na području Policijske uprave brodsko-posavske evidentirano je 13 prekršaja i to četiri prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, tri prekršaja iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji i šest prekršaja iz ostalih zakona (Carinski zakon i Zakon o strancima).
 



Stranica