Stanje sigurnosnih događanja za protekla 24 sata

Na području Policijske uprave Brodsko-posavske tijekom protekla 24 sata evidentirano je ukupno osam kaznenih djela od kojih su svih osam kaznenih djela iz općeg kriminaliteta. U strukturi općeg kriminaliteta najbrojnija su imovinska kaznena djela kojih je bilo

Foto: Ilustracija 

Na području Policijske uprave Brodsko-posavske tijekom protekla 24 sata evidentirano je ukupno osam kaznenih djela od kojih su svih osam kaznenih djela iz općeg kriminaliteta. U strukturi općeg kriminaliteta najbrojnija su imovinska kaznena djela kojih je bilo sedam i to dva kaznena djela teške krađe i četiri kaznenih djela krađe (dvije krađe i dvije krađe kada je ukradena stvar male materijalne vrijednosti) i jedno kazneno djelo oštećenja tuđe stvari. 
Što se tiče stanja sigurnosti u oblasti cestovnog prometa, na prometnicama Policijske uprave Brodsko-posavske tijekom protekla 24 sata dogodile su se četiri prometne nesreće, od kojih jedna s ozlijeđenim osobama i tri s materijalnom štetom. U ovim prometnim nesrećama jedna osoba je zadobila lake tjelesne ozlijede. 
Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave brodsko-posavske evidentirano je četiri prekršaja i to tri prekršaja iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji i jedan prekršaj iz Obiteljskog zakona. 
 



Stranica