Stanje sigurnosnih događanja za protekla 24 sata

Na području Policijske uprave Brodsko-posavske tijekom protekla 24 sata evidentirano je ukupno 11 kaznenih djela od kojih su 10 kaznenih djela iz općeg kriminaliteta i jedno kazneno djelo iz kriminaliteta droga. U strukturi općeg kriminaliteta najbrojnija su

Foto: Ilustracija

Na području Policijske uprave Brodsko-posavske tijekom protekla 24 sata evidentirano je ukupno 11 kaznenih djela od kojih su 10 kaznenih djela iz općeg kriminaliteta i jedno kazneno djelo iz kriminaliteta droga. U strukturi općeg kriminaliteta najbrojnija su imovinska kaznena djela kojih je bilo pet i to jedno kazneno djelo teške krađe i četiri kaznenih djela krađe kada je ukradena stvar male materijalne vrijednosti. 
Što se tiče stanja sigurnosti u oblasti cestovnog prometa, na prometnicama Policijske uprave Brodsko-posavske tijekom protekla 24 sata dogodile su se dvije prometne nesreće, od kojih jedna s ozlijeđenim osobama i jedna s materijalnom štetom. U ovim prometnim nesrećama jedna osoba je zadobila lake tjelesne ozlijede. 
Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave brodsko-posavske evidentirano je sedam prekršaja i to dva iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda, četiri prekršaja iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji i jedan prekršaj iz Obiteljskog zakona. 
 



Stranica