Dragovoljna predaja oružja

Jučer oko 12,30 sati u Policijskoj postaji Nova Gradiška, 42-godišnji građanin Nove Gradiške dragovoljno je policiji predao dvije ručne bombe ( „M-75“ i „M-52“ ) i jedan komad eksploziva ( nepoznate marke, pravokutnog oblika, dimenzija 12x5x3 cm ) za što mu je  

Foto: Ilustracija

Jučer oko 12,30 sati u Policijskoj postaji Nova Gradiška, 42-godišnji građanin Nove Gradiške dragovoljno je policiji predao dvije ručne bombe ( „M-75“ i „M-52“ ) i jedan komad eksploziva ( nepoznate marke, pravokutnog oblika, dimenzija 12x5x3 cm ) za što mu je policija izdala potvrdu o predaji minsko-eksplozivnih sredstava. Bombe i eksploziv preuzeli su radi uništenja policijski službenici za protueksplozijsku zaštitu.
NAPOMENA: Policija apelira na građane da oružje koje ilegalno posjeduju dragovoljno predaju policiji. Dovoljan je poziv na broj 192 i policija dolazi na dogovorenu lokaciju radi preuzimanja oružja. Protiv osoba koje se odluče na dragovoljnu predaju oružja, policija neće pokretati prekršajne niti kaznene postupke, što jamče odredbe Zakona o oružju.
 



Stranica