Stanje sigurnosnih događanja za protekla 24 sata

Na području Policijske uprave Brodsko-posavske tijekom protekla 24 sata evidentirano je ukupno 17 kaznenih djela od kojih su 16 kaznenih djela iz općeg kriminaliteta i jedno kazneno djelo iz maloljetničkog kriminaliteta. U strukturi općeg kriminaliteta najbrojnija

Foto: Ilustracija

Na području Policijske uprave Brodsko-posavske tijekom protekla 24 sata evidentirano je ukupno 17 kaznenih djela od kojih su 16 kaznenih djela iz općeg kriminaliteta i jedno kazneno djelo iz maloljetničkog kriminaliteta. U strukturi općeg kriminaliteta najbrojnija su imovinska kaznena djela kojih je bilo 12 i to tri kaznena djela teške krađe, sedam kaznenih djela krađe (četiri krađe i tri krađe kada je ukradena stvar male materijalne vrijednosti) i dva kaznena djela oštećenja tuđe stvari. 
Što se tiče stanja sigurnosti u oblasti cestovnog prometa, na prometnicama Policijske uprave Brodsko-posavske tijekom protekla 24 sata dogodilo se četiri prometne nesreće i to dvije prometne nesreće s poginulim osobama i dvije prometne nesreće s materijalnom štetom. U ovim prometnim nesrećama dvije osobe su smrtno stradale, jedan je teško ozlijeđena dok su dvije osobe zadobile lakše tjelesne ozlijede. 
Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave brodsko-posavske evidentirana su tri prekršaja i to dva prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i jedan prekršaj iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji. 
 



Stranica