Press konferencija u organizaciji Turističke zajednice

Foto: PU brodsko-posavska

U ponedjeljak u 19.30 sati u Slavonskom Brodu, ulica A. Starčevića, u poslovnici putničke agencije Astralis održana je Press konferencija u organizaciji Turističke zajednice grada Slavonskog Broda na temu – Aktivnosti Turističke zajednice tijekom ljetnih mjeseci i najave projekata čija realizacija slijedi.

Tiskovnu konferenciju je otvorio predsjednik Upravnog odbora Turističke zajednice Slavonski Brod gradonačelnik Slavonskog Broda dr. Mirko Duspara. Na konferenciji je sudjelovao načelnik Postaje granične policije Slavonski Brod Milan Budimir koji je nakon pozdravnog uvoda govorio o kretanjima motoriziranih turista preko graničnog prijelaza Slavonski Brod. Ukratko je iznio pokazatelje o kretanju osoba i vozila preko graničnog prijelaza za osam mjeseci ove godine, te za srpanj i kolovoz.

Na tiskovnoj su se nazočnima obratili i predstavnik Turističkog ureda Krešimir Brlić, voditeljica službe turističkih vodiča Vesna Živković, predstavnik Komunalca, voditeljica projekta „Ivanini pejzaži“ Snježana Kauzlarić, te predstavnik Brod turista Mario Pejić. Govorilo se o dosadašnjim aktivnostima u dovođenju turističkih grupa u grad, o kandidaturi grada Slavonskog Broda za takmičenje "Zeleni cvijet" i aktivnostima oko tog takmičenja. Posebno se razgovaralo o aktivnostima odmarališta za djecu na Hvaru za ovu i iduću godinu. Predstavnik putničke agencije je  upoznao prisutne o organizaciji drugog međunarodnog festivala harmonike u Slavonskom Brodu.

 



Stranica