Kaznena djela protiv pravosuđa

Policijski službenici su prošli vikend utvrdili šest kaznenih djela protiv pravosuđa, radi se o kaznenim djelima izigravanje zabrana iz sigurnosnih mjera i pravnih posljedica osude. Policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška

Foto: Ilustracija

Policijski službenici su prošli vikend utvrdili šest kaznenih djela protiv pravosuđa, radi se o kaznenim djelima izigravanje zabrana iz sigurnosnih mjera i pravnih posljedica osude.  Policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška na svom su postajnom području utvrdili da tri vozača u dobi od 24, 31 i 32 upravljaju osobnim automobilima iako im je prethodno temeljem sudskog rješenja izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja. Kod 32-godišnjeg vozača koji kod sebe nije imao vozačku dozvolu, utvrđena je koncentracija alkohola u organizmu u iznosu od 1,51 promila. dok je u organizmu 24-godišnjaka koncentracija alkohola u organizmu iznosila 0,67 promila.

Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod, Vrpolje i Okučani su također utvrdili da trojica muškaraca (24-godišnjak, 23-godišnjak i 54-godišnjak), upravljaju vozilima iako su im prethodno izrečene zabrane upravljanja motornim vozilima. Protiv svih su podnesene kaznene prijave i odgovarajući optužni prijedlozi, odnosno obavezni prekršajni nalog.



Stranica