Sažetak događaja

Jučer je na području policijske uprave evidentirano ukupno 11 kaznenih djela od kojih je devet protiv imovine (teške krađe (1), krađe (5) i oštećenje tuđe stvari (3)), jedno kazneno djelo protiv slobode i prava čovjeka i građanina

Foto: Ilustracija

Jučer je na području policijske uprave evidentirano ukupno 11 kaznenih djela od kojih je devet protiv imovine (teške krađe (1), krađe (5) i oštećenje tuđe stvari (3)), jedno kazneno djelo protiv slobode i prava čovjeka i građanina (prijetnja), te jedno kazneno djelo protiv pravosuđa (izigravanje zabrana iz sigurnosnih mjera i pravnih posljedica osude).

Na prometnicama policijske uprave jučer su se dogodile dvije prometne nesreće, od kojih jedna s ozlijeđenim osobama i jedna s materijalnom štetom. U ovim prometnim nesrećama  jedna osoba je teže ozlijeđena.

Policijski službenici su jučer intervenirali u dva slučaja zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji. Protiv prekršitelja su podneseni optužni prijedlozi nadležnom Prekršajnom sudu.



Stranica