Dodjeljene nagrade pobjednicima državnog natjecanja "Prometne učilice"

Slika PU_BP/IMG_1193.JPG

Dana 10. lipnja u Osnovnoj školi "Ljudevit Gaj" u mjestu Lužani u sklopu proslave Dana škole, pobjednicima državnog natjecanja "Prometne učilice" uručene su zaslužene nagrade.

U sklopu svečanosti povodom proslave Dana škole u mjestu Lužani, uz bogat kulturno umjetnički program koji su izveli učenici svih uzrasta, upriličeno je svečano uručivanje nagrada pobjednicima državnog natjecanja "Prometne učilice", obzirom da su učenici Osnovne škole "Ljudevit Gaj" iz Lužana na navedenom državnom natjecanju osvojili niz vrijednih nagrada kao što je: laptop, TV LCD, osam bicikala i drugih vrijednih nagrada.
Ovom događaju osim prosvjetnih djelatnika bili su nazočni i predstavnici Županije brodsko-posavske, Ravnateljstva policije, Policijske uprave Brodsko-posavske, te predstavnici lokalnih medija s ciljem davanja što većeg značaja ovakvim aktivnostima za sudjelovanje naših najmlađih u prometu.
Natjecanje je trajalo od 16. ožujka do 15. svibnja na kojem je sudjelovalo 4985 učenika iz 275 osnovnih škola. Za ostvarene rezultate učenika tijekom natjecanja, LCD televizorom, nagrađena je Osnovna škola „Ljudevit Gaj“ Lužani. Prijenosno računalo osvojila je učenica Ella Delić, dok su bicikle i zaštitne kacige osvojili slijedeći učenici: Andrija Mitrović, Pavao Peršić, Nikolina Poljanec, Andrea Marosavljević, Kristijan Makovec, Bernard Knežević, Hrvoje Kovačević i Stjepan Marosavljević.

Priznanja i nagrade, učenicima-pobjednicima, uručio je načelnik Policije uprave gospodin Mijo Kršić, čestitao im na iskazanom znanju i ustrajnosti u rješavanju postavljenih zadataka te pružio potporu u daljnjem radu na stjecanju znanja o sigurnom sudjelovanju u prometu.

Također je potrebno napomenuti da je svoj veliki i nesebičan doprinos postignutim rezultatima učenika dao učitelj tehničke kulture i fizike, gospodin Petar Delić, koji ostvaruje sa svojim učenicima vrhunske rezultate i u natjecanju „Sigurno u prometu“.
 
Policijska uprava brodsko-posavska, ponosna je na ostvarene rezultate učenika Osnovne škole „Ljudevit Gaj“ Lužani te će i dalje intenzivirati suradnju sa svim osnovnim školama na području Županije brodsko-posavske u cilju postizanja primjerenog znanja učenika u poznavanju prometnih propisa i sigurnim načinima ponašanja u prometu.


Stranica