Alkoholizirani vozač teško ozlijeđen

Slika /PU_BP/2024/Nadzori prometa 2024/Nadzor5.jpg

Od vozača su uzeti potrebni uzorci na analizu te će policijski službenici nakon zaprimljenih rezultata protiv istoga podnijeti odgovarajuće prijave nadležnom sudu

Foto: ilustracija

U Oriovcu, na raskrižju Vinogradske i Frankopanske ulice, dana 27. travnja, u 1.05 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena.

Očevidom policijskih službenika je utvrđeno da je 44-godišnjak, upravljajući osobnim  automobilom pod utjecajem alkohola (1,05 promila), zbog neprilagođene brzine kretanja sletio s kolnika na parkirališni prostor, udarivši prednjim dijelom automobila u stražnji dio parkiranog osobnog automobila (vl. 45-godišnjaka), a potom je u daljnjem nekontroliranom kretanju udario u rasvjetni stup te zid objekta (vl. 76-godišnjaka). Od jačine udara rasvjetni stup je odbačen na ulaznu ogradu, a automobil na zid i ulaznu ogradu (vl. 45-godišnjaka).

U ovoj prometnoj nesreći 44-godišnjak je teško ozlijeđen te je nakon pružene liječničke pomoći zadržan na daljnjem liječenju u bolnici u Slavonskom Brodu.

Od vozača su uzeti potrebni uzorci na analizu te će policijski službenici nakon zaprimljenih rezultata protiv istoga podnijeti odgovarajuće prijave nadležnom sudu.
 

Stranica